FESTA A LA CUINA

(CUINA INFANTIL)

Autor: CARNICERO, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

FESTA A LA CUINA

FESTA A LA CUINA

16,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLAZA JANES
Publicación:
12/03/2010
Colección:
ACTUALITAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Un llibre de receptes senzilles perquè els nens participin i es diverteixin a la cuina. Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen. Festa a la …

Un llibre de receptes senzilles perquè els nens participin i es diverteixin a la cuina.

Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen.

Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a l'estil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passos culinaris tots sols. Els plats que presenta són fàcils d'elaborar, sans i molt apropiats per als gustos infantils i de tota la família.

Amb el llibre a la mà podreu preparar dolços per animar una tarda de pluja, llaminadures per a una festa, batuts fresquets per l'estiu, àpats ràpids per quan teniu molta pressa, plats freds per quan tornem de la platja, pizzes per a una nit de dissabte, plats per un sopar de cada dia, menús per sorprendre als pares. I un munt d'idees delicioses a les quals ningú no es podrà resistir.

Leer más

Más libros de CARNICERO, MARTA

Más información del libro

FESTA A LA CUINA

Editorial:
PLAZA JANES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-01-38733-3
EAN:
9788401387333
Nº páginas:
240
Colección:
ACTUALITAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Marta Carnicero es enginyera industrial i professora de tecnologia. Deu la seva formació gastronòmica a la prestigiosa Escola d# Hosteleria Hoffmann, així com a la assistència a diversos cursos monogràfics. Collabora habitualment a la premsa escrita i en programes de radio i televisió. És autora de varis títols de caràcter gastronòmic..

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar