TEORIA I PRACTICA DEL VERMUT

Autor: SUCARRATS I MIRO, JOSEP / VAQUER I LLOP,

Sección: GASTRONOMÍA - Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores

TEORIA I PRACTICA DEL VERMUT

TEORIA I PRACTICA DEL VERMUT

18,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ARA LLIBRES
Publicación:
01/02/2015
Colección:
CATALAN
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Más información del libro

TEORIA I PRACTICA DEL VERMUT

Editorial:
ARA LLIBRES
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-16154-24-1
EAN:
9788416154241
Nº páginas:
0
Colección:
CATALAN
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
14 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores
Josep Sucarrats és director de la revista CUINA, tasca que compagina amb la participació en espais gastronòmics de diversos mitjans ?BTV, TV3, El Punt Avui TV, Catalunya Ràdio, RAC-1, iCat.cat, Diari Ara, Sàpiens, Descobrir, Time Out Barcelona, Gastronomistas.com? Amb Sergi Martín, també és autor del llibre Històries de la Barcelona gormanda. Ha escrit dues guies de viatge dedicades a les repúbliques bàltiques i a Budapest. Ha estat professor de periodisme gastronòmic a la Universitat de Vic.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar