LA CUINA DE LA CARXOFA

Autor: GARCIA PARAJUA, PAU

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DE LA CARXOFA

LA CUINA DE LA CARXOFA

20,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COMANEGRA
Publicación:
01/11/2017
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos lany, en què sen fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a lalta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i …

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos lany, en què sen fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a lalta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina dalgunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant damor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon
Leer más

Más información del libro

LA CUINA DE LA CARXOFA

Editorial:
COMANEGRA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17188-10-8
EAN:
9788417188108
Nº páginas:
180
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar