EN BOCA DE TOTHOM

Autor: LLORCA, JUAN

Sección: SALUD - Guías de Salud y Enfermedades

EN BOCA DE TOTHOM

EN BOCA DE TOTHOM

17,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/09/2022
Colección:
Divulgació
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Després de Sense dents i a mossegades, la guia d'alimentació per als dotze primers mesos del bebè, Juan Llorca i Melisa Gómez s'han consolidat com el xef i la nutricionista que estan revolucionant l'alimentació infantil al nostre país. En boca de tothom és el seu nou i imprescindible llibre, en què es resolen tots els dubtes sobre l'alimentació dels infants …

Després de Sense dents i a mossegades, la guia d'alimentació per als dotze primers mesos del bebè, Juan Llorca i Melisa Gómez s'han consolidat com el xef i la nutricionista que estan revolucionant l'alimentació infantil al nostre país.

En boca de tothom és el seu nou i imprescindible llibre, en què es resolen tots els dubtes sobre l'alimentació dels infants que solen aparèixer després del seu primer aniversari. A més, ens ofereixen els millors consells per fomentar una alimentació saludable, entre els quals hi ha menús setmanals, trucs per cuinar amb nens i més de seixanta receptes senzilles i delicioses per gaudir-ne en família.

Leer más

Más libros de LLORCA, JUAN

Más información del libro

EN BOCA DE TOTHOM

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-17627-46-1
EAN:
9788417627461
Nº páginas:
176
Colección:
Divulgació
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
Guías de Salud y Enfermedades
Juan Llorca és un xef amb més de vint anys d'experiència entre els fogons i un apassionat de la nutrició i l'alimentació infantil. A més de youtuber, divulgador, consultor, formador a menjadors escolars i creador de la iniciativa #PORUNAESCULABIENNUTRIDA, col·labora amb l'Asociación Española Contra el Cáncer i és ambaixador de Proyecto Juntos, una organització que lluita contra el càncer infantil. L'any 2016 va ser guardonat amb el premi Mejor Cocinero Bloguero del Canal Cocina i és impulsor de Roots, la primera cuina d'Espanya en un col·legi que és cent per cent natural i lliure de processats.

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar