MES RECPETES PER THERMOMIX

LA CUINA QUE ES FA SOLA

Autor: CARNICERO, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

MES RECPETES PER THERMOMIX

MES RECPETES PER THERMOMIX

22,85€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/07/2008
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'arribada del Thermomix a les cuines de tot el món ha significat tota una revolució dins el món dels fogons i aquest aparell s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts.Inventat ara fa trenta anys, el Thermomix és un robot que, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi plats sans i apetitosos en …

L'arribada del Thermomix a les cuines de tot el món ha significat tota una revolució dins el món dels fogons i aquest aparell s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts.Inventat ara fa trenta anys, el Thermomix és un robot que, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi plats sans i apetitosos en poc temps i, el que és més important, gairebé sense moure ni un dit.Marta Carnicero ens ofereix en aquest llibre un recull de receptes pràctiques per a totes les ocasions explicades pas a pas, a més d'un seguit de consells i trucs molt pràctics que us ajudaran a cuinar amb comoditat i rapidesa.Com afirma l'autora a la introducció: «Qui coneix el Thermomix ja no en pot prescindir». Gràcies a les seves receptes podràs treure el màxim profit al teu Thermomix i solucionar en poc temps àpats per a moltes persones, per a celebracions improvisades, buffets i pica-piques, tots amb resultats espectaculars. 
Leer más

Más libros de CARNICERO, MARTA

Más información del libro

MES RECPETES PER THERMOMIX

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-664-0864-6
EAN:
9788466408646
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
165 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
MARTA CARNICERO HERNANZ (Barcelona, 1974), enginyera industrial i professora de tecnologia, es dedica a la cuina com a aficionada des que era petita. La seva inquietud gastronòmica l'ha dut a estudiar a la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann, així com a realitzar diversos cursos monogràfics.Actualment col·labora regularment en premsa escrita, així com al programa Via lliure (RAC1), des d'on aconsegueix transmete al públic el seu entusiasme per la bona cuina. Ha col·laborat també als programes De boca en boca (COM Ràdio) i La bona vida (CityTV).El 2004 va publicar Passa'm la recepta, un receptari modern i per a tots els gustos, i també és autora del llibre La cuina del thermomix (2005). Tant l'un com l'altre han estat reeditats diverses vegades.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar