CORPUS DE LA CUINA CATALANA

Autor: MESTRES, XAVIER

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

43,15€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/11/2007
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La Corpus de la cuina catalana és la bíblia de la cuina catalana tradicional, el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronomia. És un llibre que neix amb la intenció d'esdevenir el gran clàssic de la cuina catalana. Es tracta de l'inventari del patrimoni popular gastronòmic català, una eina pràctica per a tots aquells que vulguin …

La Corpus de la cuina catalana és la bíblia de la cuina catalana tradicional, el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronomia. És un llibre que neix amb la intenció d'esdevenir el gran clàssic de la cuina catalana. Es tracta de l'inventari del patrimoni popular gastronòmic català, una eina pràctica per a tots aquells que vulguin conèixer i continuar fent els plats tradicionals.Hi trobareu més de 900 receptes entre entrants, primers plats, segons plats i postres; tots aquells que un extens equip de col·laboradors creat per l'Institut Català de la Cuina considera el cànon de la nostra cuina. Els plats estan ordenats alfabèticament -per tal que sigui molt fàcil trobar-los- i explicats amb precisió. Aquest immens treball, fet amb la participació dels cuiners de més de 400 restaurants, està avalat per 5 anys de recerca col·lectiva per totes les comarques.
Leer más

Más información del libro

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-664-0888-2
EAN:
9788466408882
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
10 mm
Ancho:
10 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar