MENJAR BÉ EN FAMILIA PER MENYS DE 9 EUROS AL DIA

Autor: Nogué Puigvert, Josep

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

MENJAR BÉ EN FAMILIA PER MENYS DE 9 EUROS AL DIA

MENJAR BÉ EN FAMILIA PER MENYS DE 9 EUROS AL DIA

15,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
22/10/2009
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Si t'agrada cuinar però t'hi mires amb el preu a l'hora de comprar, aquest és el teu llibre: un fantàstic recull de més de 150 saboroses receptes per delectar el paladar sense que l'economia domèstica se'n vegi afectada. L'expert gastrònom i cuiner Pep Nogué presenta a Menjar bé en família per menys de 9 euros plats sans, equilibrats i, sobretot, a …

Si t'agrada cuinar però t'hi mires amb el preu a l'hora de comprar, aquest és el teu llibre: un fantàstic recull de més de 150 saboroses receptes per delectar el paladar sense que l'economia domèstica se'n vegi afectada. L'expert gastrònom i cuiner Pep Nogué presenta a Menjar bé en família per menys de 9 euros plats sans, equilibrats i, sobretot, a bon preu amb els quals sorprendre la família i els amics. Una cuina que es pot fer cada dia, amb productes que es poden trobar a qualsevol mercat o supermercat, i que no requereix tècniques d'alta cuina ni d'impossible elaboració.Un receptari pràctic i original que inclou delicioses receptes de tot tipus: amanides, sopes i cremes, verdures, cereals, llegums, ous, pasta, peix, carn, a més de delicioses postres.Les millors receptes per no escurar-nos la butxaca! 
Leer más

Más libros de Nogué Puigvert, Josep

Más información del libro

MENJAR BÉ EN FAMILIA PER MENYS DE 9 EUROS AL DIA

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-1113-4
EAN:
9788466411134
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
165 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant; sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en molts aspectes relacionats amb la gastronomia.Incansable i gran coneixedor de la cuina i dels productes gastronòmics d'aquest país, col·labora habitualment amb la revista Descobrir Cuina i a diversos mitjans com Catalunya Ràdio amb en Pere Tàpias, a Rac 1, a COM Radio, Ràdio Nacional d'Andorra, Ràdio Olot, Onda Cero, Onda Rambla i a diferents programes de televisió. Actualment té entre mans un projecte de televisió de cuina amb nens i dos projectes d'alimentació saludable per als més petits de la casa.Ha publicat diversos llibres, dels quals destaquen Temps de Silenci, Menjar per un Euro, La cuina de les Terres Gironines, La Cuina de l'Arròs de Pals, Tastets, La millor cuina de l'estiu, La cuina de Ca l'Eudald, Els avis cuinen i Fruites Sí!.  

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar