CUINA MARE

RECEPTES SENZILLES I TRADICIONALS PER CUINAR A CASA

Autor: ROCA, JOAN

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

CUINA MARE

CUINA MARE

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
06/03/2019
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Després de dedicar els seus dos llibres anteriors a les tècniques culinàries, Joan Roca recupera, en aquest llibre, la cuina tradicional de les mares, les receptes de sempre, amb l'objectiu que tothom pugui cuinar a casa. Sense perdre el seu toc de qualitat, ens ofereix receptes sense complicacions, ni tecnicismes. Quines receptes s'inclouen en el llibre? Receptes de tota la …

Després de dedicar els seus dos llibres anteriors a les tècniques culinàries, Joan Roca recupera, en aquest llibre, la cuina tradicional de les mares, les receptes de sempre, amb l'objectiu que tothom pugui cuinar a casa. Sense perdre el seu toc de qualitat, ens ofereix receptes sense complicacions, ni tecnicismes.

Quines receptes s'inclouen en el llibre?

Receptes de tota la vida, les receptes de les nostres mares.

Receptes de tota la vida adaptades a la cuina actual. Per exemple, receptes baixes en greixos.

Plats de sempre però amb una versió modernitzada.

El llibre comptarà amb una distribució clàssica de receptes: entrants, peixos, carns, ous, verdures i postres; així com amb una breu introducció a les tècniques fonamentals de la cuina.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Leer más

Más libros de ROCA, JOAN

Todos los libros de ROCA, JOAN

Más información del libro

CUINA MARE

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-2484-4
EAN:
9788466424844
Nº páginas:
220
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
255 mm
Ancho:
195 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de l?hotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de l?any per l?Academia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de l?any per la guia ?Lo Mejor de la Gastronomía? de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar