LA CUINA DEL BACALLA

CENT RECEPTES DE BACALLÀ

Autor: ALBERT COGUL

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA CUINA DEL BACALLA

LA CUINA DEL BACALLA

11,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PAGES
Publicación:
19/12/2006
Colección:
CATXIPANDA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els …

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaìna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.
Leer más

Más libros de ALBERT COGUL

Más información del libro

LA CUINA DEL BACALLA

Editorial:
PAGES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-7935-664-4
EAN:
9788479356644
Nº páginas:
0
Colección:
CATXIPANDA
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
115 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar