101 PLATS DE LA CUINA CATALANA QUE HAS DE TASTAR

Autor: GUIRADO , MANEL

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

101 PLATS DE LA CUINA CATALANA QUE HAS DE TASTAR

101 PLATS DE LA CUINA CATALANA QUE HAS DE TASTAR

17,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LA MAGRANA
Publicación:
08/11/2012
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Si us agrada la cuina catalana, aquest és el vostre receptari. 101 plats de la cuina catalana que hauries de tastar reuneix els nostres plats imprescindibles: des de l?arròs Parellada, l?escalivada, l?escudella barrejada, el fricandó o les torradetes de Santa Teresa, passant per altres que porten la signatura d?alguns dels cuiners més reconeguts del país, com els macarrons del Cardenal, …

Si us agrada la cuina catalana, aquest és el vostre receptari. 101 plats de la cuina catalana que hauries de tastar reuneix els nostres plats imprescindibles: des de l?arròs Parellada, l?escalivada, l?escudella barrejada, el fricandó o les torradetes de Santa Teresa, passant per altres que porten la signatura d?alguns dels cuiners més reconeguts del país, com els macarrons del Cardenal, d?en Carles Gaig, o els canelons de pollastre de pagès gratinats, d?en Nandu Jubany.
Leer más

Más información del libro

101 PLATS DE LA CUINA CATALANA QUE HAS DE TASTAR

Editorial:
LA MAGRANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8264-600-8
EAN:
9788482646008
Nº páginas:
0
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
213 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Sóc el Manel Guirado, professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Desenvolupo cursos i tallers de tota mena, des d?un sobre cuina japonesa o tast de vins, fins a un de maridatge d?orxata amb festucs. Des de la meva formació com a comunicador em vaig anar apropant perillosament al món de la gastronomia fins a no poder escapar-ne. Avui dia transmeto la meva addicció pel món, ja sigui explicant què és el vi a ESADE o com s?embolica un makisushi a Delishop, o inclús escrivint-ho a EL País, Time Out, Cuina o Delicooks. I ara, tot això és possible també a casa teva, a l?oficina o a la teva empresa.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar