CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

Autor: INSTITUT CATALA DE LA CUINA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

40,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LA MAGRANA
Publicación:
01/02/2011
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronimia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 entrades numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que …

El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronimia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 entrades numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el pollastre amb escamarlants, l'arròs a la cubana o les mandonguilles sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català.
Leer más

Más libros de INSTITUT CATALA DE LA CUINA

Más información del libro

CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

Editorial:
LA MAGRANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-8264-949-8
EAN:
9788482649498
Nº páginas:
512
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
3 mm
Ancho:
2 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG), integrada al Campus de l'Alimentació-UB, és una fundació privada sense ànim de lucre i l'única institució que agrupa federacions i gremis de l'àmbit de l'alimentació, organismes públics vinculats, així com professionals de la restauració, productors i distribuïdors i que té com a principal objectiu vetllar pel reconeixement de la cuina catalana, tant en l'àmbit social com en l'institucional, i potenciar-ne la dimensió internacional. Entre les principals activitats de la FICCG hi ha la recerca, la divulgació en diversos àmbits, com l'escolar. (font: http://www.cuinacatalana.eu/

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar