100 PLATS INDISPENSABLES DEL CUINA CATALANA

DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

Autor: FÀBREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

100 PLATS INDISPENSABLES DEL CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DEL CUINA CATALANA

14,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/11/2013
Colección:
DE 100 EN 100
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns …

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Leer más

Más libros de FÀBREGA, JAUME

Todos los libros de FÀBREGA, JAUME

Más información del libro

100 PLATS INDISPENSABLES DEL CUINA CATALANA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-165-0
EAN:
9788490341650
Nº páginas:
0
Colección:
DE 100 EN 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Professor d'Enogastronomia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), de l'Associació Internacional de Crítics d'Art (AICA), de la Federació Internacional de Periodistes de Turisme, entre altres. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat de Girona, i ha impartit diversos cursos d'art i gastronomia en centres acadèmic d'arreu: Universitat de Barcelona, Girona, Bellaterra, València, Alacant, Perpinyà, etc. Ha publicat més de 50 llibres, amb 4 enciclopèdies de gran format i molt denses considerades obres de referència. Entre les quals La cuina catalana, en 9 volums; a més 3 sobre La cuina mediterrània; 3 sobre La cuina del món; i 4 sobre La cuina. Gastronomia tradicional sana. Ha obtingut diversos premis d'assaig i gastronomia, entre els quals el Gourmand World Coockbook Awards en 7 ocasions. Han elogiat la seva obra, entre altres, Ferran Adrià, Santi Santamaria, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Alexandre Cirici, Joan Perucho, Néstor Lujan, Manuel Vázquez Montalbán, Eliane Thibaut Comelade, Carlo Sechi, Pere Verdaguer, Antonio Vergara, Ramon Barnils, Ignasi Riera,Maria Mercè Roca, Narcís Comadira, Antoni Puigverd, Pau Faner, Josep M. Fonolleras, Carles Hac Mor, Jordi Llavina, Miquel Pairolí, Joan Daniel Bezsonof, Matthew Tree, Lluís Bonada, Salvador Cardús, Quim Monzó, Josep Maria Terricabras, Joan Francesc Mira

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar