LA CUINA DEL CALÇOT

Autor: Jofre Español, Joan

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA CUINA DEL CALÇOT

LA CUINA DEL CALÇOT

12,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/01/2016
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

FOTOGRAFIES DE MARTA PARÉS El nom del calçot es troba indefugiblement lligat al de la calçotada, però quan hàgiu acabat de llegir el llibre que teniu a les mans veureu que això no ha de ser forçosament així, perquè el calçot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d'altres ingredients que no han de ser per força …

FOTOGRAFIES DE MARTA PARÉS El nom del calçot es troba indefugiblement lligat al de la calçotada, però quan hàgiu acabat de llegir el llibre que teniu a les mans veureu que això no ha de ser forçosament així, perquè el calçot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d'altres ingredients que no han de ser per força els característics de la calçotada. En aquest llibre us oferim la possibilitat d'elaborar prop de setanta plats diferents cuinats amb calçots.   _"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"_
Leer más

Más libros de Jofre Español, Joan

Más información del libro

LA CUINA DEL CALÇOT

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-390-6
EAN:
9788490343906
Nº páginas:
112
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Joan Jofre Español va néixer a Alió (Alt Camp) el 12 de març de 1950. Ha estat cuiner, i des dels disset anys s'ha mogut entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc A banda dels dos llibres que ha fet junt amb l'Agustí Garcia, és coautor de Todo el bacalao a su alcance (1992) i autor en solitari de Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004). Agustí Garcia Carrion va néixer a Alió (Alt Camp) el 3 d'agost de 1949. Va iniciar la seva professió de restaurador l'any 1968. L'any 1983 va obrir el seu propi restaurant, El Corbatí, on incorporà molts plats innovadors, molts dels quals relacionats amb la Cuina del Calçot. El Joan i l'Agustí són fills d'Alió i sempre han sigut bons amics des que, de petits, jugaven junts a l'escola. De grans han fet dos llibres conjuntament: La cuina del calçot (1997), reeditat en diverses ocasions, i La cuina de l'avellana (1999).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar