Aquella cuina d'ara

LES RECEPTES DE JOVITA MURIAS

Autor: Castellet i Torrents, Marta

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Aquella cuina d'ara

Aquella cuina d'ara

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/11/2019
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

FOTOGRAFIES D'EUSEBI GRANERS Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a …

FOTOGRAFIES D'EUSEBI GRANERS Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l'Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d'èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d'abans, que també és la d'ara.
Leer más

Más información del libro

Aquella cuina d'ara

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-883-3
EAN:
9788490348833
Nº páginas:
0
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Marta Castellet i Torrents (Barcelona, 1958). Llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Professora de llengua i literatura catalanes a les Escoles Pérez Iborra durant vuit anys. Entre el 1992 i el 2016 treballa a Unió Democràtica de Catalunya (als departaments de Relacions Internacionals i de Presidència), a la Conselleria de Governació (cap de la secretaria del conseller) i al Grup Parlamentari Català de CiU (secretària del president del grup a Barcelona i, posteriorment, cap del seu gabinet a UDC).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar