Amanides

LA FRESCOR DE LA TERRA

Autor: Quadrada Monteverde, Mariona

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Amanides

Amanides

23,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/02/2008
Colección:
AMB GUST DE MEDITERRANI
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Amanides, la frescor de la terra és el segon llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. Tradició i sofi sticació s'uneixen per oferir-vos des d'amanides bàsiques (d'enciam, tomaca, ceba i olives) fi ns a tot tipus de combinacions amb llegums, pasta, patates, peix, cruixents, assecats i, per què no?, un aire de llima o una galeta de parmesà. Un …

Amanides, la frescor de la terra és el segon llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. Tradició i sofi sticació s'uneixen per oferir-vos des d'amanides bàsiques (d'enciam, tomaca, ceba i olives) fi ns a tot tipus de combinacions amb llegums, pasta, patates, peix, cruixents, assecats i, per què no?, un aire de llima o una galeta de parmesà. Un llibre que convida a la barreja, a l'atreviment i, sobretot, als canvis, perquè, així, cadascú hi pugui posar el seu toc particular.
Leer más

Más libros de Quadrada Monteverde, Mariona

  • Aperitius i tapes

    NO DISPONIBLE

    Aperitius i tapes

    23,80€ IVA INCLUIDO

  • Sopes fredes i calentes

    NO DISPONIBLE

    Sopes fredes i calentes

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • ELS BOLETS A LA CUINA

    NO DISPONIBLE

    ELS BOLETS A LA CUINA

    14,90€ IVA INCLUIDO

  • Bolets

    NO DISPONIBLE

    Bolets

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • BOLETS

    NO DISPONIBLE

    BOLETS

    7,50€ IVA INCLUIDO

  • TAPES

    NO DISPONIBLE

    TAPES

    7,50€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Amanides

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9791-337-9
EAN:
9788497913379
Nº páginas:
120
Colección:
AMB GUST DE MEDITERRANI
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Mariona Quadrada (Reus 1956) es va llicenciar en fi lologia catalana l'any 1979 per la UB. El 1984 va crear l'escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L'any 1996 va presentar la ponència "El Paisatge de Secà" dins l'àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua, primer llibre d'aquesta col·lecció. Josep Borrell Garciapons Realitzà estudis d'arquitectura. Estudià disseny i fotografi a a l'escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfi ques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfi ca en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografi es en portades de revistes d'arquitectura, fotografi a i moda i ha il·lustrat també catàlegs d'art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfi cs en 31 països. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua, primer llibre d'aquesta col·lecció.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar