AL VOSTRE GUST TV3

Autor: TANA COLLADOS, AGATA OLIVELLA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

AL VOSTRE GUST TV3

AL VOSTRE GUST TV3

10,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/04/2009
Colección:
032009
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En què consisteix el vi biodinàmic? Com es "cultiven" els musclos del Delta? Quina ha estat l'evolució culinària de El Bulli i de Ferran Adrià, en les últimes dues dècades? Hi ha frontera entre la cuina dolça i la pastisseria d'avantguarda, com la que ha exportat al món l'Oriol Balaguer? En aquestes pàgines trobareu alguns dels noms més importants de …

En què consisteix el vi biodinàmic? Com es "cultiven" els musclos del Delta? Quina ha estat l'evolució culinària de El Bulli i de Ferran Adrià, en les últimes dues dècades? Hi ha frontera entre la cuina dolça i la pastisseria d'avantguarda, com la que ha exportat al món l'Oriol Balaguer? En aquestes pàgines trobareu alguns dels noms més importants de la cuina actual, però també pagesos, ramaders, botiguers,.. veus anònimes que ens acosten la cara menys coneguda del menjar i el beure, perquè AL VOSTRE GUST és un viatge transversal pels aspectes més diversos de l'alimentació i la cuina, com el programa de TV3 en què s'inspira.
Leer más

Más información del libro

AL VOSTRE GUST TV3

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9791-460-4
EAN:
9788497914604
Nº páginas:
160
Colección:
032009
Lengua:
CATALAN
Alto:
1 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Tana Collados és la periodista que dirigeix i presenta el programa de TV3, AL VOSTRE GUST. També és l'autora de la idea, perquè ja feia molt de temps que li rondava pel cap un programa que reunís en diversos reportatges i en seccions complementàries la visió que ella té de l'alimentació i de la cuina; un tema absolutament transversal que pot ser observat des de molts punts de vista. De fet, ja fa una colla d'anys que ho venia fent als telenotícies, al "De Vacances" i en diversos reportatges del "30 minuts". Ara ha volgut traslladar al llenguatge escrit tot el que va aprendre en els rodatges que va fer a la primavera i l'estiu del 2007. Àgata Olivella a més de llicenciada en filologia catalana és periodista. Ella ha estat una peça fonamental en la primera temporada de AL VOSTRE GUST, la que hem traslladat a aquestes pàgines, perquè va ajudar a la Tana en la direcció del programa. Té una llarga experiència en reportatges, perquè n'ha fet molts dels que podem veure al programa Thalassa, del Canal 33, i també col·labora en la premsa escrita. Li agrada tant escriure com tot el que té a veure amb el menjar i el beure.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar