Les millors postres de l'Àvia Remei

100 RECEPTES

Autor: Ribas Aguilera, Remei

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

Les millors postres de l'Àvia Remei

Les millors postres de l'Àvia Remei

23,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/03/2011
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre hi trobareu les receptes d'un centenar de postres representatives de la cuina catalana que, com ens diu l'Ãvia Remei, «són econòmiques i amb quatre coses de casa les pots fer». D'una banda, inclou receptes tradicionals com les torradetes de Santa Teresa, el pastís de Sant Jordi, la crema de Sant Josep, la mona de Pasqua⦠I, d'altra …

En aquest llibre hi trobareu les receptes d'un centenar de postres representatives de la cuina catalana que, com ens diu l'Ãvia Remei, «són econòmiques i amb quatre coses de casa les pots fer». D'una banda, inclou receptes tradicionals com les torradetes de Santa Teresa, el pastís de Sant Jordi, la crema de Sant Josep, la mona de Pasqua⦠I, d'altra banda, n'afegeix d'originals com les broquetes de fruita, les creps, el púding anglès i el plum-cake, entre d'altres. Totes les receptes s'expliquen pas a pas, de forma planera i comprensible, per tal que fins i tot els cuiners inexperts aconsegueixin tenir èxit tant amb les postres més senzilles i de diari, com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.
Leer más

Más libros de Ribas Aguilera, Remei

Más información del libro

Les millors postres de l'Àvia Remei

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9791-851-0
EAN:
9788497918510
Nº páginas:
0
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Remei Ribas, nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l'Àvia Remei, Plats i secrets de l'Àvia Remei, L'Àvia Remei talla el bacallà, juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! i Els millors plats de l'Àvia Remei. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar