LA CUINA DE L AVIA REMEI

Autor: RIBAS AGUILERA, REMEI

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA DE L AVIA REMEI

LA CUINA DE L AVIA REMEI

8,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/06/2011
Colección:
SENSE COL·LECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l'Ãvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d'una manera senzilla …

Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l'Ãvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d'una manera senzilla però acurada que farà contents tant els qui tot just s'inicien en aquest art com als paladars més experimentats.
Leer más

Más libros de RIBAS AGUILERA, REMEI

Más información del libro

LA CUINA DE L AVIA REMEI

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-9791-892-3
EAN:
9788497918923
Nº páginas:
232
Colección:
SENSE COL·LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
180 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La Columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l'Àvia Remei, Plats i secrets de l'Àvia Remei, L'Àvia Remei talla el bacallà, juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar!, Els millors plats de l'Àvia Remei i Les millors postres de l'Àvia Remei. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar