Què han de menjar els nostres fills

GUIA PER A UNA BONA NUTRICIÓ INFANTIL

Autor: Figueras, Marta

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Què han de menjar els nostres fills

Què han de menjar els nostres fills

17,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PORTIC
Publicación:
01/09/2012
Colección:
SALUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els pares han de ser conscients de la importància d'una alimentació sana des de les primeres etapes de la vida. Una bona educació nutricional és essencial per adquirir uns hàbits alimentaris correctes qu ens ajudin a prevenir al·lèrgies i malalties com ara l'obesitat, la diabetis o, fins i tot, el càncer. La nostra societat ha viscut grans canvis que han …

Els pares han de ser conscients de la importància d'una alimentació sana des de les primeres etapes de la vida. Una bona educació nutricional és essencial per adquirir uns hàbits alimentaris correctes qu ens ajudin a prevenir al·lèrgies i malalties com ara l'obesitat, la diabetis o, fins i tot, el càncer. La nostra societat ha viscut grans canvis que han repercutit en la manera d'alimentar-nos. Les tradicions han estat substituïdes per dietes molt més calòriques i riques en greixos i sucres afegits. Davant del desconcert en què vivim, Marta Figueras ha escrit Què han de menjar els postres fills, que conté propostes de menús, taules de nutrients i dóna despostes a molts interrogants i mites infundats.
Leer más

Más libros de Figueras, Marta

Más información del libro

Què han de menjar els nostres fills

Editorial:
PORTIC
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9809-150-2
EAN:
9788498091502
Nº páginas:
240
Colección:
SALUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
212 mm
Ancho:
142 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Marta Figueras (Sant Feliu de Guíxols, 1973) és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Ha ampliat la seva formació en diversos màsters d'especialització impartits per les Universitats de Barcelona, Mallorca i Cadis, tots relacionats amb la fitoteràpia, la qualitat dels aliments i l'alimentació infantil. Ha aprofundit també en les teràpies naturals, com la reflexoteràpia o el drenatge limfàtic, i és monitora de tai-txi. Actualment reballa com a docent fent cursos, xerrades i tallers d'educació nutricional a al fundació Universitat de Girona i diversos ajuntaments, empreses i entitats. També compagina la consulta privada amb la col·laboració periòdica en revistes especialitzades en dietètica i nutrició.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar