VIDA BOTANICA

HERBARI IL·LUSTRAT

Autor: SANTAMANS, JOANA

Sección: NATURALEZA - Plantas, Árboles y Arbustos

VIDA BOTANICA

VIDA BOTANICA

24,95€IVA INCLUIDO

Editorial:
BRIDGE
Publicación:
01/11/2019
Colección:
BRIDGE
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Joana Santamans ja ens va delectar amb el seu anterior volum Vida. Bestiari il·lustrat, on il·lustrava ocells, insectes i peixos amb gran habilitat. Ara torna amb aquest nou treball, Vida. Herbari il·lustrat, que és un homenatge a la naturalesa que tant estima i, especialment, a les plantes i flors que sempre l'envolten. Vida. Herbari il·lustrat és la continuació lògica del …

Joana Santamans ja ens va delectar amb el seu anterior volum Vida. Bestiari il·lustrat, on il·lustrava ocells, insectes i peixos amb gran habilitat. Ara torna amb aquest nou treball, Vida. Herbari il·lustrat, que és un homenatge a la naturalesa que tant estima i, especialment, a les plantes i flors que sempre l'envolten. Vida. Herbari il·lustrat és la continuació lògica del seu anterior llibre, un cant a la natura en la qual la il·lustradora utilitza diferents tècniques per plasmar amb un realisme sorprenent tota la natura que ens envolta. Una natura que sempre ha estat a la trajectòria vital d'aquesta jove però ja molt consolidada il·lustradora que ens transporta a altres món en cada pàgina.Un llibre regal molt especial per als amants de la naturalesa, amb il·lustracions tan reals que gairebé podem olorar-les i tocar-les, realitzades amb un estil que ja és marca de l'autora i que l'ha portat a treballar en projectes a tot el món. Un volum rigorós que a més de les il·lustracions compta amb els textos d'Enric Ballesteros, investigador, científic i responsable del grup d'investigació Benthic Ecosystem Functioning del Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB - CSIC) i ha estat guardonat amb el Premi de Medioambient de l'Institut d'Estudis Catalans.
Leer más

Más libros de SANTAMANS, JOANA

Más información del libro

VIDA BOTANICA

Editorial:
BRIDGE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-16670-63-5
EAN:
9788416670635
Nº páginas:
0
Colección:
BRIDGE
Lengua:
CATALAN
Alto:
255 mm
Ancho:
205 mm
Sección:
NATURALEZA
Sub-Sección:
Plantas, Árboles y Arbustos
Joana Santamans (Barcelona,1977) ha crescut enfilant-se als arbres i jugat disfressada. Més tard, s'ha impregnat de la vida de les grans ciutats com Londres, Nova York i San Francisco. Positiva i emprenedora, crea obres que reflecteixen una profunda mirada cap a la natura i la figura femenina. Observa les plantes com una naturalista i sent el color i la composició d'una manera molt intuïtiva, sempre utilitzant la tècnica mixta. El seu art, inquiet i en constant evolució, batega a través de murals, exposicions a galeries d'art, peces decoratives o publicacions editorials.

Otros libros en NATURALEZA

También te pueden interesar

Ayuda