JOAN ROCA I ALBERT

Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. Sha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a lEscola dHosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de lhotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de lany per lAcademia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de lany per la guia Lo Mejor de la Gastronomía de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: