Quintana, Lluc
En Lluc va néixer a Girona el 1993, concretament al barri de Santa Eugènia. De ben petit ja remenava les cassoles amb la seva mare, Núria, a qui ajudava a preparar els dinars i sobretot a acabar els pastissos. Daquesta passió culinària en va esdevenir una professió i en Lluc el 2012 entra a formar-se a lEscola dHostaleria de Girona. El 2014 es posa al capdavant del restaurant lAliança dAnglès i el 2016 entra a treballar a Els Tinars de Llagostera. També complementa la seva formació acadèmica a lescola de postres Espai Sucre de Barcelona. Finalment el 2018 es posa al capdavant del restaurant Can Xapes gràcies a la confiança de la Conxi Martínez i de lAssociació dIniciatives Socials. Can Xapes és més que un restaurant, i en Lluc ha estat vinculat a projectes socials des de petit gràcies al fet que els seus pares han sigut sempre uns referents en el camp de leducació, la igualtat i la perseverança. A part de la seva passió per la cuina, des dels sis anys fins als vint-i-tres va estar vinculat a lescoltisme, on va conèixer la Marta Montenegro. La seva inquietud per engegar projectes els ha dut a publicar aquest llibre.