Valentí Fuster Cardiovasc. Inst.

Ferran Adrià (L'Hospitalet de Llobregat, 1962) és un dels cuiners més reconeguts del món. Va entrar a treballar a El Bulli el 1983 i un any després va ser nomenat cap de cuina. Des de llavors el restaurant de la cala Montjoi s'ha distingit per la seva vocació d'innovació culinària, fruit de la qual ha nascut un nombre important de nous conceptes, tècniques i elaboracions que avui en dia estan implantats a cuines de tot el món. En aquest sentit, la seva implicació en el projecte de la Fundació Alícia constitueix un compromís amb la innovació i amb la col·laboració amb el món científic. Acaba de ser reconegut com el "millor xef de la dècada", i el seu restaurant El Bulli ha estat considerat durant els últims quatre anys de manera consecutiva com el millor restaurant del món.


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: