EL MENJAR DE LA FAMILIA

Autor: Adrià Ferran

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

EL MENJAR DE LA FAMILIA

EL MENJAR DE LA FAMILIA

30,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
RBA
Publicación:
08/03/2012
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

MENGEU EL QUE ES MENJAVA A EL BULLI ENTRE DOS QUARTS DE SET I LES SET 31 menús compostos d?entrant, plat principal i postres, per a una família de 2 a 6 comensals, i també per a un professional que hagi d?alimentar una gran família de 20 a 75 col·laboradors. Ferran Adrià en revisa tots els aspectes, perfeccionats i estructurats …

MENGEU EL QUE ES MENJAVA A EL BULLI ENTRE DOS QUARTS DE SET I LES SET 31 menús compostos d?entrant, plat principal i postres, per a una família de 2 a 6 comensals, i també per a un professional que hagi d?alimentar una gran família de 20 a 75 col·laboradors. Ferran Adrià en revisa tots els aspectes, perfeccionats i estructurats per la seva experiència a elBulli. .Com escollir els productes .El que hem de tenir sempre al rebost .Com elaborar caldos i salses i congelar-los en porcions per a futurs usos .Quines quantitats són necessàries per a cada recepta, segons el nombre de comensals .Com organitzar l?elaboració dels 3 plats perquè estiguin tots a punt quan sigui necessari .Pas a pas visual de cada una de les receptes. Totes les receptes es poden fer a casa fàcilment, en un temps raonable i amb un preu inferior als 4 euros.
Leer más

Más libros de Adrià Ferran

Todos los libros de Adrià Ferran

Más información del libro

EL MENJAR DE LA FAMILIA

Editorial:
RBA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-8264-537-7
EAN:
9788482645377
Nº páginas:
0
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
235 mm
Ancho:
180 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Reconegut unànimement com el cuiner més influent de les últimes dècades, Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962) va començar a treballar el 1984 a elBulli, on aviat es va convertir en cap de cuina. a partir de 1987, la seva proposta culinària cada vegada més radical va ser transformant el paradigma de la cuina contemporània, una realitat que li ha valgut els màxims reconeixements a nivell internacional, tant a ell com a elBulli, del qual és copropietari juntament amb Juli Soler. La seva última revolució ha consistit a transformar el restaurant en una fundació que, a partir de 2014, es dedicarà a seguir eixamplant els límits de la cuina i de la creativitat.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar