El menjar de la família

Autor: Adrià, Ferran

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

El menjar de la família

El menjar de la família

19,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
RBA
Publicación:
21/03/2013
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

elBulli és ja per sempre un referent gastronòmic ineludible. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera dentendre la restauració. Però, què es menjava diàriament la família de elBulli? Thas preguntat alguna vegada què mengen els grans xefs? Com es possible cuinar a diari per a una brigada de 75 persones? …

elBulli és ja per sempre un referent gastronòmic ineludible. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera dentendre la restauració. Però, què es menjava diàriament la família de elBulli? Thas preguntat alguna vegada què mengen els grans xefs? Com es possible cuinar a diari per a una brigada de 75 persones? Vols organitzar-te a casa com en un restaurant per tenir el menú a punt en el moment de menjar? Ferran Adrià ha reunit 31 menús equilibrats i saborosos, amb ingredients frescos i unes elaboracions fàcils però cuidades, perquè la teva família, o la dun professional, pugui aprofitar lexperiència del dia a dia a la cuina del millor restaurant del món. Menjar bé i variat és una necessitat que aporta qualitat a la vida, però, també és un plaer. Gràcies a aquest llibre podrà planificar diferents menús per cada dia de la setmana.
Leer más

Más libros de Adrià, Ferran

Todos los libros de Adrià, Ferran

Más información del libro

El menjar de la família

Editorial:
RBA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8264-634-3
EAN:
9788482646343
Nº páginas:
387
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
245 mm
Ancho:
180 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Reconegut unànimement com el cuiner més influent de les últimes dècades, Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962) va començar a treballar el 1984 a elBulli, on aviat es va convertir en cap de cuina. a partir de 1987, la seva proposta culinària cada vegada més radical va ser transformant el paradigma de la cuina contemporània, una realitat que li ha valgut els màxims reconeixements a nivell internacional, tant a ell com a elBulli, del qual és copropietari juntament amb Juli Soler. La seva última revolució ha consistit a transformar el restaurant en una fundació que, a partir de 2014, es dedicarà a seguir eixamplant els límits de la cuina i de la creativitat.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar