L EDUCACIÓ DEL TALENT

Autor: ANTONIO MARINA, JOSE

Sección: PEDAGOGÍA - PEDAGOGÍA GRAL

L EDUCACIÓ DEL TALENT

L EDUCACIÓ DEL TALENT

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
22/01/2013
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'objectiu de l'educació és desenvolupar el talent dels individus i de les col·lectivitats. Els gurus del management insisteixen en la necessitat del talent, i hi ha professionals que es dediquen a cercar-lo. A tots ens agradaria tenir talent. Tots l'admirem. La qüestió és com fer que els nens i nenes el desenvolupin, i com desenvolupar-lo nosaltres mateixos. No hi ha …

L'objectiu de l'educació és desenvolupar el talent dels individus i de les col·lectivitats. Els gurus del management insisteixen en la necessitat del talent, i hi ha professionals que es dediquen a cercar-lo. A tots ens agradaria tenir talent. Tots l'admirem. La qüestió és com fer que els nens i nenes el desenvolupin, i com desenvolupar-lo nosaltres mateixos. No hi ha miracles: el talent és un hàbit i, com tots els hàbits, no és fàcil d'adquirir.Hi ha també molts tipus de talent. Aquesta obra pretén ajudar els nostres nens a descobrir el seus. Tots nosaltres tenim les nostres pròpies fortaleses i debilitats. Però també hi ha un «talent bàsic» que hem de procurar desenvolupar universalment, i d'aquest talent parla justament aquest llibre. Talent per saber què cal fer amb els altres talents, i també amb les nostres limitacions.
Leer más

Más libros de ANTONIO MARINA, JOSE

Todos los libros de ANTONIO MARINA, JOSE

Más información del libro

L EDUCACIÓ DEL TALENT

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-1590-3
EAN:
9788466415903
Nº páginas:
0
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
150 mm
Ancho:
230 mm
Sección:
PEDAGOGÍA
Sub-Sección:
PEDAGOGÍA GRAL
José Antonio Marina ha dedicat els seus anys d'investigació a l'elaboració d'una teoria de la intel·ligència que comença a la neurologia i acaba a l'ètica. I és que la funció principal de la intel·ligència és aconseguir la felicitat i la dignitat. Dins d'aquest projecte ha dedicat llibres a la creació, els sentiments, la voluntat, el llenguatge, l'ètica, la religió i la política. Ha estat guardonat amb diversos premis: Anagrama d'assaig, Premi Juan de Borbón, Premi Elle, Premi Giner de los Ríos de la Innovació Educativa i Premi Nacional d'assaig.Amb la Biblioteca UP inicia el que ell mateix considera el seu «projecte vital», una col·lecció de llibres sobre educació i aprenentatge, sobre l'activitat fundacional de l'espècie humana.

Otros libros en PEDAGOGÍA

También te pueden interesar