1000 RECEPTES D'OR

Autor: ARGUIÑANO, KARLOS

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

1000 RECEPTES D'OR

1000 RECEPTES D'OR

17,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
25/03/2020
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que lhan portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars: una cura i un amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes …

Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que lhan portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars: una cura i un amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars en totes les ocasions. Arròs caldós amb tempura de borratja, canonets de pastís de peix, Bloody Mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlans i bacó. Recep - tes delaboració pròpia, per gaudir-ne en família o amb amics, de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina. «Durant la meva vida he cuinat tot tipus de productes, però el que no mha faltat mai és amor. Us asseguro que sense ell és impossible fer bona cuina». KARLOS ARGUIÑANO

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Leer más

Más libros de ARGUIÑANO, KARLOS

Todos los libros de ARGUIÑANO, KARLOS

Más información del libro

1000 RECEPTES D'OR

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-2645-9
EAN:
9788466426459
Nº páginas:
0
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Karlos Arguiñano se inscribió con diecisiete años en la Escuela de Hostelería del Hotel Euromar, en Zarauz, y, tras un intensoperiplo formativo que le llevó a viajar por diversos países, fundó en 1979 su propio restaurante. En poco tiempo, el establecimientoocupó un lugar destacado en las guías gastronómicas españolas y fue distinguido en 1985 con una estrella Michelin.Desde entonces, Karlos Arguiñano se ha convertido en el cocinero más popular de nuestro país, con más de seis milprogramas de televisión emitidos y numerosos galardones que avalan su prestigio. En la actualidad conduce diariamenteel programa Karlos Arguiñano en tu cocina, en Antena 3.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar