Teràpia vertical

Vivències d'un escalador singular

Autor: Ballart Codó, Armand

Sección: MONTAÑA - Guías Deporte Aventura y Escalada

Teràpia vertical

Teràpia vertical

18,30€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/02/2019
Colección:
ANNAPURNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

_Teràpia vertical_ ofereix un particular repàs a l'escalada en roca de tota la vida, des d'una òptica oberturista d'acord amb la faceta més reconeguda de l'autor. Partint d'un viatge retrospectiu al passat per tal de fer una panoràmica dels orígens de l'escalada, aleshores una activitat minoritària, aquest llibre assenta els fonaments d'un esport cada cop més de moda tot i …

_Teràpia vertical_ ofereix un particular repàs a l'escalada en roca de tota la vida, des d'una òptica oberturista d'acord amb la faceta més reconeguda de l'autor. Partint d'un viatge retrospectiu al passat per tal de fer una panoràmica dels orígens de l'escalada, aleshores una activitat minoritària, aquest llibre assenta els fonaments d'un esport cada cop més de moda tot i les dificultats que traspua. Descobreix tot un seguit d'indrets emblemàtics propers on poder practicar l'escalada ?molts dels quals són llocs pràcticament estrenats per l'autor? i desvela les característiques intrínseques a aquest entorn alpinista. Segons l'autor, aquest llibre, que es dirigeix a tots els públics, amateur o expert, compta amb una pretensió modesta d'encertar la drecera més directa per captar la màgia que ofereix el món de l'escalada d'aventura. "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más información del libro

Teràpia vertical

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-696-9
EAN:
9788490346969
Nº páginas:
256
Colección:
ANNAPURNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías Deporte Aventura y Escalada
Armand Ballart (Barcelona, 1958). Captivat per la muntanya ja de ben jove, als 18 anys va començar a escalar de forma autodidacta, i al cap de poc ja estava obrint vies a les grans parets de Montserrat. És així com va encetar una llarga trajectòria que l'ha dut, durant 40 anys, per gran part de la península capficat en desvelar noves rutes. Una passió que, de retruc, ha modelat la seva professió fins a hores d'ara, ja que es dedica a difondre el tema periòdicament en les publicacions més conegudes del país, mitjançant unes cròniques ornamentades amb unes particulars ressenyes que l'identifiquen clarament. Més de 400 ascensions donen fe de la seva tasca i d'un període excepcional curullat d'uns objectius extraordinaris.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar