DE LA MASSA A LA TAULA

Receptes i consells per fer pans deliciosos

Autor: BARRIGA, XAVIER

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

DE LA MASSA A LA TAULA

DE LA MASSA A LA TAULA

24,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/09/2025
Colección:
DIVULGACIO
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Fer pa no ha estat mai tan fàcil. Fer pa pot ser quelcom senzill i nutritiu. A banda de les 60 receptes senceres i ben guiades de què disposaràs, hi trobaràs una secció introductòria amb molts de trucs perquè el teu pa romangui fresc i sucós la major quantitat de temps possible, consells de congelació i explicacions de les passes …

Fer pa no ha estat mai tan fàcil.

Fer pa pot ser quelcom senzill i nutritiu.

A banda de les 60 receptes senceres i ben guiades de què disposaràs, hi trobaràs una secció introductòria amb molts de trucs perquè el teu pa romangui fresc i sucós la major quantitat de temps possible, consells de congelació i explicacions de les passes que s'han de seguir (amassat, repòs, fermentació,...) per tal que ho tinguis tot ben clar abans de posar ""les mans a la massa"".

Començarem amb els pans clàssics i acabarem divertint-nos elaborant grisinis amb moltes possibilitats d'acabat. Aprendrem a fer pans (un poc) dolços, pans de motlle, altres d'integrals, fullats, i també pans per pizza i coques, sense oblidar-nos dels pans sense gluten pels celíacs de la casa.Un llibre que et permetrà elaborar una gran varietat de pans, de tots els gustos, formes, textures i acabats, i amb un petit apartat d'idees a cada pa, perquè puguis treure una mica més de profit de cada recepta.Juga amb la massa i... gaudeix de les teves creacions!

2025arguiñanobolleriachicotecuina llibrecuinar cuinercuiner famos cuiner tvmenjar com fer pa com fer pa a casael millor llibre de paen catalafermentaciofer pajamie oliver la cuina receptari llibre de receptes lifestyle llibremassa pizzamassas pizzamasterchefpapa casolapa a casapa facilfornpans integralspans sense glutenper adultspastisseriaplatsprobioticsrecepta pareceptes de pastissosreceptes de coquestrucs de cuinaturrisxavier barriga

Leer más

Más libros de BARRIGA, XAVIER

Todos los libros de BARRIGA, XAVIER

Más información del libro

DE LA MASSA A LA TAULA

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
979-13-87653-42-2
EAN:
9791387653422
Nº páginas:
192
Colección:
DIVULGACIO
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
26 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Xavier Barriga, nascut en el si d'una família de flequers, va començar la seva trajectòria professional ben aviat, als catorze anys, al negoci familiar. No va trigar gaire a descobrir la seva passió per l'art d'elaborar el pa de manera tradicional, i va assistir a xerrades tècniques, demostracions i cursos per tal de formar-se. Quan va fer vint-i-tres anys va decidir emancipar-se i va viatjar a França, Itàlia, Portugal i Dinamarca, on va compaginar feina i formació.

L'any 1999 es va incorporar com a assessor tècnic en una coneguda empresa italiana de forns, i va formar part del departament de recerca i desenvolupament de farines en una de les farineres més importants del país. El 2001 va decidir posar en marxa Atecpan, una consultora que es dedica a assessorar les empreses panificadores, i el 2008 va fer un pas més per mostrar públicament els seus coneixements amb la inauguració de la primera fleca Turris, a Barcelona, on comercialitza pa artesà amb la qualitat i el gust de sempre.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar