La nova educació

Els reptes i desafiaments d'un mestre d'avui

Autor: Bona, César

Sección: PEDAGOGÍA - PEDAGOGÍA GRAL

La nova educació

La nova educació

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
07/03/2019
Colección:
RDV-BUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Per què els llibres de text ja no són tan importants? Per què s'ha de relativitzar la importància dels deures? Per què cal educar en l'empatia? Per què l'educació ha d'estar per sobre de tots els governs? La nova educació és el testimoni sincer i valuós d'un mestre d'avui. «Cada nen és un univers. Tots són extraordinaris i no n'hi …

Per què els llibres de text ja no són tan importants? Per què s'ha de relativitzar la importància dels deures? Per què cal educar en l'empatia? Per què l'educació ha d'estar per sobre de tots els governs?

La nova educació és el testimoni sincer i valuós d'un mestre d'avui.

«Cada nen és un univers. Tots són extraordinaris i no n'hi ha prou amb omplir-los el cap de dades, sinó que cal facilitar-los eines com a coneixement, empatia, sensibilitat i resiliència perquè puguin sortir enfortits de les situacions adverses. Han de saber que si es proposen alguna cosa i hi lluiten, poden aconseguir-ho, i que d'ells depèn que el món sigui un lloc millor.»César Bona

César Bona, un dels cinquanta millors mestres del món segons el Global Teacher Prize, l'anomenat Premi Nobel dels professors, ens aclareix en aquest llibre que ser mestre no és acomodar els alumnes a uns plans d'estudi: tot educador s'ha d'adaptar al motor imparable i entusiasmat d'un nen. Cal motivar-los, estimular la seva creativitat i agullonar la seva curiositat; perquè ells no són només els adults de demà: són habitants del present.

En primera persona, César Bona relata anècdotes, ens explica els moments clau en la seva vida que el van convertir en el mestre que és en la actualitat, i ens mostra que la metodologia d'ensenyament més efectiva és implicar-se amb els alumnes. Perquè l'educador és un ésser privilegiat que pot impartir i compartir els seus coneixements en tribu.

Perquè una altra educació és possible.

La crítica ha dit...«En César està obrint nous horitzons per als nens. Està creant líders del futur i els anima a portar les regnes per emprendre accions i canviar actituds -i pràctiques- en la societat.»Jane Goodall

«Ensenya als alumnes com gaudir de la natura i dels animals, fer pel·lícules, jugar, imaginar i pensar en els altres. També els ensenya anglès, historia i matemàtiques, pe

Leer más

Más libros de Bona, César

Todos los libros de Bona, César

Más información del libro

La nova educació

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17444-69-3
EAN:
9788417444693
Nº páginas:
0
Colección:
RDV-BUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
PEDAGOGÍA
Sub-Sección:
PEDAGOGÍA GRAL

César Bona (Ainzón -Zaragoza-, 1972). Maestro y escritor. Licenciado en Filología Inglesa y Diplomado en Magisterio en Lengua Extranjera por la Universidad de Zaragoza.

"Las puertas de las escuelas han de estar abiertas, no solo para que entren los niños y las niñas sino para que sus ideas salgan y transformen el mundo." Pensamientos como este son los que le llevaron al Congreso Mundial por los Derechos de la Infancia, en el XXV Aniversario de la Convención de los Derechos del Niño. Por sus múltiples proyectos vinculados a la participación infantil recibió el Premio Magister de Honor por la Plataforma de la Escuela Pública, el Premio Crearte del Ministerio de Cultura en dos ocasiones por su estímulo de la creatividad, así como también la Cruz José de Calasanz, máxima distinción en la educación aragonesa o el Premio Medio Ambiente Aragón 2013. Además, obtuvo la Mención de Honor en el International Children Film Festival of India, por la película de cine mudo The importance of being an Applewhite que consiguió unir a dos familias que no se hablaban. Y tras sus dieciséis años de trayectoria, fue nominado como uno de los 50 mejores maestros del mundo según el Global Teacher Prize (2014).

Ha formado parte del jurado de los premios Princesa de Asturias, en la categoría de Comunicación y Humanidades, en 2017 y 2018.

Entre sus libros destacan La nueva educación (2015) y Las escuelas que cambian el mundo (2016), libros que ahora sirven de referencia en muchas universidades. Además, para niños ha escrito una adaptación del Quijote (2017) y El asombroso mundo de Bernardo (2018).

Otros libros en PEDAGOGÍA

También te pueden interesar