LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

Autor: CARLES I FONT, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

10,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/09/2014
Colección:
Portàtil
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que …

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.
Leer más

Más libros de CARLES I FONT, JAUME

Más información del libro

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-242-8
EAN:
9788490342428
Nº páginas:
240
Colección:
Portàtil
Lengua:
CATALAN
Alto:
180 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
L'autor neix a Mataró el 10 de juny de 1951. Envoltat per la tradició de la vida rural, des de ben jove mostra especial interès pels bolets. Aquesta afecció el porta a esbrinar-ho tot sobre els fongs. L'any 1978 realitza un estudi preliminar sobre els fongs macroscòpics de la comarca del Maresme. El 1982 publica el resultat dels seus primers estudis en el llibre Els bolets del Maresme. L'any 1988 publica Anem a buscar bolets, que fa recull de tots els aspectes dels fongs superiors més comuns (comestibilitat, morfologia, hàbitats), i inclou un extens capítol sobre les principals intoxicacions amb fongs. El 1989 publica el llibre Cuinem els bolets que recull nombroses receptes de la cuina popular dels bolets arreu de Catalunya. L'any 1990, junt amb el seu company Fermí Roca, proposa el descobriment d'una nova espècie de fong trobada al Maresme, Clitocybe maresma Carles-Roca, que es caracteritza per tenir el peu completament pla; diverses entitats micològiques de França, com ara la société Mycologique de France i l'Station d'Estudes Mycologiques en Baie de Somme, confirmen l'originalitat de la descoberta. Col·labora en diversos informatius locals, en els quals destaca en la labor de divulgació dels fons.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar