LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS
Autor: CARLES I FONT, JAUME
Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

10,95€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- -
- Publicación:
- 01/09/2014
- Colección:
- Portàtil
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que …
Más libros de CARLES I FONT, JAUME
Más información del libro
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS
- Editorial:
- -
- Fecha Publicación:
- 01/09/2014
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-9034-242-8
- EAN:
9788490342428
- Nº páginas:
- 240
- Colección:
- Portàtil
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 180 mm
- Ancho:
- 125 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- COCINA GRAL
CARLES I FONT, JAUME
L'autor neix a Mataró el 10 de juny de 1951. Envoltat per la tradició de la vida rural, des de ben jove mostra especial interès pels bolets. Aquesta afecció el porta a esbrinar-ho tot sobre els fongs. L'any 1978 realitza un estudi preliminar sobre els fongs macroscòpics de la comarca del Maresme. El 1982 publica el resultat dels seus primers estudis en el llibre Els bolets del Maresme. L'any 1988 publica Anem a buscar bolets, que fa recull de tots els aspectes dels fongs superiors més comuns (comestibilitat, morfologia, hàbitats), i inclou un extens capítol sobre les principals intoxicacions amb fongs. El 1989 publica el llibre Cuinem els bolets que recull nombroses receptes de la cuina popular dels bolets arreu de Catalunya. L'any 1990, junt amb el seu company Fermí Roca, proposa el descobriment d'una nova espècie de fong trobada al Maresme, Clitocybe maresma Carles-Roca, que es caracteritza per tenir el peu completament pla; diverses entitats micològiques de França, com ara la société Mycologique de France i l'Station d'Estudes Mycologiques en Baie de Somme, confirmen l'originalitat de la descoberta. Col·labora en diversos informatius locals, en els quals destaca en la labor de divulgació dels fons.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA Y VENCERÁS
DE JORGE, DAVID24,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MEJOR SI PICA
CIGÜEÑAS, ANILÚ25,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
NEVERA MEDIO LLENA, LA
Roca, Jordi21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
YA TENGO MI AIRFRYER, ¿AHORA QUÉ?
BANZO, SABINA21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES
SEGNIT, NIKI28,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MARTINTXO TE ENSEÑA A COCINAR
DE JORGE, DAVID23,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINALO. RECETAS CON SABOR Y ALMA
GOMEZ, MARIA LO24,90€ IVA INCLUIDO