CELLERS D OR

CELLERS D'OR

Autor: COMUNICACIO VINARIA, S. L.

Sección: EL VINO - EL VINO GRAL

CELLERS D OR

CELLERS D OR

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LAROUSSE
Publicación:
10/09/2020
Colección:
LAROUSSE REFERENCIA GENERAL (46)
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or. De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d'una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, que tan determinen el …

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or. De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d'una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, que tan determinen el producte final, així com els secrets inconfessables que determinen l'elaboració d'un vi guanyador.

Alhora, es descriu la voluntat i la iniciativa dels cellers premiats, ja sigui com a continuació d'una tradició familiar o amb l'empenta dels nous emprenedors. Per a cada celler, el llibre inclou un text «a peu de vinya», de la mà d'Empar Moliner. També, per a cada vi guardonat, hi ha una fitxa de tast, amb les seves característiques, les notes aromàtiques, de color i de gust, i una il·lustració.

Cellers d'Or és, gràcies a les magnífiques fotografies de Jordi Play, una finestra oberta al paisatge, als cellers i a les persones que fan possible la diversitat i riquesa dels vins de Catalunya.

Leer más

Más información del libro

CELLERS D OR

Editorial:
LAROUSSE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18100-61-1
EAN:
9788418100611
Nº páginas:
216
Colección:
LAROUSSE REFERENCIA GENERAL (46)
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
25 mm
Sección:
EL VINO
Sub-Sección:
EL VINO GRAL

Otros libros en EL VINO

También te pueden interesar