MALES HERBES

RECEPTES AMB PLANTES SILVESTRES

Autor: de Marcos Carmona, Beatriz

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

MALES HERBES

MALES HERBES

18,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/03/2021
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

DESCATALOGAT  FOTOGRAFIES DE JORDI GARCIA 35 DELICIOSES RECEPTES QUE INCORPOREN LES 'MALES HERBES', DES D'AMANIDES FINS A POSTRES PASSANT PER PAELLES O GUISATS. Aquest llibre és un apropament gastronòmic i fotogràfic a les denominades males herbes (i altres plantes silvestres i halòfiles). A través de les seves pàgines, es convida el lector a considerar el món vegetal que creix naturalment …

DESCATALOGAT  FOTOGRAFIES DE JORDI GARCIA 35 DELICIOSES RECEPTES QUE INCORPOREN LES 'MALES HERBES', DES D'AMANIDES FINS A POSTRES PASSANT PER PAELLES O GUISATS. Aquest llibre és un apropament gastronòmic i fotogràfic a les denominades males herbes (i altres plantes silvestres i halòfiles). A través de les seves pàgines, es convida el lector a considerar el món vegetal que creix naturalment en boscos, marges de camins i zones costaneres com a ingredients per desenvolupar receptes creatives, delicioses i saludables. En aquesta mateixa editorial Beatriz de Marcos i Jordi Garcia ens regalen aquesta interpretació de la cuina contemporània que aposta per acostar la naturalesa més silvestre a la nostra taula.
Leer más

Más información del libro

MALES HERBES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-13-56033-5
EAN:
9788413560335
Nº páginas:
0
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Nascuda a Santander el 1974 i nòmada des de llavors, té formació artística i viu entre fogons des de la infància. Professionalment, ha passat per diferents àmbits fins a arribar a l'estilisme gastronòmic, que és la seva actual dedicació des de fa gairebé una dècada, en l'àmbit de la publicitat i del món edit orial i amb projectes personals publicats tant en territori nacional com internacional. Especialitzada en cuina mediterrània, vegetariana i saludable, li interessa expressar a través del menjar tot allò que hi ha darrere d'una emoció i crear continguts més propers a l'àmbit artístic. Amb gens mariners i passió per la naturalesa, adora el mar i la terra, totes les històries que expliquen i els meravellosos productes que proveeixen.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar