Ser mare: l'abans i el després

GUIA PER A UNA MATERNITAT FELIÇ

Autor: ESTIVILL, DR. EDUARD

Sección: SER PADRES - Embarazo y Parto

Ser mare: l'abans i el després

Ser mare: l'abans i el després

15,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
09/03/2017
Colección:
Divulgació
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Ser mare: l'abans i el després és la guia indispensable per viure les experiències anteriors i posteriors al part amb tranquil·litat i confiança. Ser mare és una experiència profundament transformadora en la vida d'una dona. Tanmateix, va acompanyada de moltes preguntes i dubtes que es responen i es resolen de manera pràctica en aquest llibre, centrat en els 100 dies …

Ser mare: l'abans i el després és la guia indispensable per viure les experiències anteriors i posteriors al part amb tranquil·litat i confiança.

Ser mare és una experiència profundament transformadora en la vida d'una dona. Tanmateix, va acompanyada de moltes preguntes i dubtes que es responen i es resolen de manera pràctica en aquest llibre, centrat en els 100 dies abans i els 100 dies després del part.

Basant-se en l'àmplia experiència professional, el doctor Eduard Estivill, en col·laboració amb el ginecòleg Carlos Salvador i el pediatre Gonzalo Pin, ha aplegat els consells més importants per als dies més decisius de l'embaràs i del postpart.

Amb Ser mare: l'abans i el després, la futura mare aprendrà, entre moltes altres qüestions: - Com mitigar les dificultats per dormir.- Què ha de menjar per sentir-se bé en aquesta etapa vital.- Quins exercicis suaus són bons per preparar el seu cos.- Com afrontar sense por els primers dies després del part.- Com abordar el son del nadó i com aquest afecta el ritme de la mare.- On és millor que dormi el bebè.- La importància i la durada de la lactància materna.

Viu la teva maternitat amb plenitud amb l'ajuda del doctor Estivill.

Leer más

Más libros de ESTIVILL, DR. EDUARD

Todos los libros de ESTIVILL, DR. EDUARD

Más información del libro

Ser mare: l'abans i el després

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-15961-92-5
EAN:
9788415961925
Nº páginas:
216
Colección:
Divulgació
Lengua:
CATALAN
Alto:
237 mm
Ancho:
157 mm
Sección:
SER PADRES
Sub-Sección:
Embarazo y Parto

Eduard Estivill és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Neurofisiologia Clínica i Pediatria. L'any 2012 va rebre el títol d'Especialista Europeu de Medicina del Son. Des del març del 1989 dirigeix la Clínica del Son Estivill de l'Hospital Quirón-Dexeus de Barcelona i, des del 1999, la Unitat d'Alteracions del Son, de l'Hospital General de Catalunya. Referent internacional en aquesta disciplina, és autor de més de dues-centes publicacions a revistes científiques. Ha escrit, entre altres, el llibre Nen, a dormir, del qual han venut més de tres milions d'exemplars i ha estat traduït a vint-i-dues llengües. És autor també d'A menjar!; A jugar!; Sols a casa; Pediatria amb seny per a pares i mares amb seny; Nens descansats, nens feliços, a més d'una sèrie de llibres infantils protagonitzats per la Lila.

www.doctorestivill.com

Gonzalo Pin Arboledas va iniciar la seva carrera professional en unitats de neonatologia i més endavant va coordinar els Serveis de Pediatria de l'Hospital de la Creu Roja (1987-1989), l'Hospital Sant Joan de Déu (1989-1992) i l'Hospital Quirónsalud (1992-1996) de la ciutat de València. Va completar els estudis de medicina amb un màster en Teràpia de Modificació de Conducta i Medicina del Son. Des del 1997 dirigeix la Unitat Valenciana del Son.

Ha publicat més de cinquanta articles relacionats amb la pediatria i els trastorns del son en els nens. A més, és autor dels llibres Durmiendo como un niño i Cuando no quieren dormir.

www.quiron.es

www.uv-si.com

Carlos Salvador Taboada és ginecòleg i soci fundador i conseller delegat de Gynaikos. És especialista en infertilitat, reproducció assistida, diagnosi prenatal, ecografia i control de l'embaràs. Ha exercit com a metge adjunt al servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Institut Dexeus i del Consultori Dexeus, i cap de la Unitat de Líquid Amniòtic de l'Institut Dexeu

Otros libros en SER PADRES

También te pueden interesar