100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

De la cuina de les àvies als germans Roca

Autor: Fàbrega Colom, Jaume

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

14,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/02/2018
Colección:
DE 100 EN 100
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns …

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Leer más

Más libros de Fàbrega Colom, Jaume

Más información del libro

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-720-1
EAN:
9788490347201
Nº páginas:
224
Colección:
DE 100 EN 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Historiador, crític d'art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.  Col·labora a _El Temps, Serra d'Or, El Punt, Restauradores_. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d'Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d'Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d'Assaig Andorra, finalista del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, Premi d'Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d'aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús).  Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha _La cuina catalana_ (9 vol.), _La cuina mediterrània_ (3 vol.), _La cuina de Mallorca_, _El llibre de la ratafia_ i _La cultura del gust als Països Catalans_. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar