LA CUINA ANTIGA

IBERS, GRECS I ROMANS

Autor: FABREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA ANTIGA

LA CUINA ANTIGA

20,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/08/2017
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d?olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb …

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d?olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adaptacions als ingredients d?avui.
Leer más

Más libros de FABREGA, JAUME

Todos los libros de FABREGA, JAUME

Más información del libro

LA CUINA ANTIGA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-8330-959-9
EAN:
9788483309599
Nº páginas:
208
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Jaume Fàbrega (Pla de l'Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. És un dels escriptors gastronòmics del Mediterrani més reconeguts. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics i col·labora en diversos mitjans.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar