LA CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA. RECEPTES TRADICIONALS DELS PESCADORS

Autor: FÀBREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Internacional

LA CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA. RECEPTES TRADICIONALS DELS PESCADORS

LA CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA. RECEPTES TRADICIONALS DELS PESCADORS

17,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
FARELLS EDITORS
Publicación:
01/03/2013
Colección:
REBOST I CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona. …

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona. Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya. Aquest llibre aplega tota la saviesa d´aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d´´anys de convivència i treball de camp i de barca! de lautor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere. No solament és un receptari amb les receptes perfectament explicades pas a pas, sinó un valuós manual que ens informa de diversos aspectes etnològics, socials, històrics, literaris de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava.
Leer más

Más libros de FÀBREGA, JAUME

Todos los libros de FÀBREGA, JAUME

Más información del libro

LA CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA. RECEPTES TRADICIONALS DELS PESCADORS

Editorial:
FARELLS EDITORS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-92811-44-1
EAN:
9788492811441
Nº páginas:
0
Colección:
REBOST I CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Internacional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar