50 ASCENSIONS FÀCILS PEL PIRINEU CATALÀ

Autor: Figuera i Abadal, Manel

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

50 ASCENSIONS FÀCILS PEL PIRINEU CATALÀ

50 ASCENSIONS FÀCILS PEL PIRINEU CATALÀ

16,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/05/2008
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La descoberta d'un territori pot començar de moltes maneres. Els Pirineus, malgrat el protagonisme de les seves muntanyes, tampoc no són una excepció. Aquest llibre fa una proposta tranquil·la per descobrir-los: una selecció de cinquanta ascensions fàcils pel Pirineu català, o sigui, el sector que va de la costa mediterrània fins al massís de Posets, entre les valls de Benasc …

La descoberta d'un territori pot començar de moltes maneres. Els Pirineus, malgrat el protagonisme de les seves muntanyes, tampoc no són una excepció. Aquest llibre fa una proposta tranquil·la per descobrir-los: una selecció de cinquanta ascensions fàcils pel Pirineu català, o sigui, el sector que va de la costa mediterrània fins al massís de Posets, entre les valls de Benasc i de Chistau, a la Franja de Ponent. Fugint de les proposicions temàtiques i de les sensacions adrenalíniques que proporcionen els avui anomenats esports d'aventura, el llibre suggereix una alternativa plàcida: el plaer de realitzar ascensions sense difi cultats tècniques, sense escalades ni passos exposats.
Leer más

Más libros de Figuera i Abadal, Manel

Más información del libro

50 ASCENSIONS FÀCILS PEL PIRINEU CATALÀ

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9791-376-8
EAN:
9788497913768
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Manel Figuera va néixer a Barcelona el 1957, però des del 1982 viu a Bellver de Cerdanya. Per la proximitat, els Pirineus, sobretot el sector que va de la Maladeta al Canigó, i d'una manera especial la Cerdanya, l'Alt Urgell, Andorra, l'Arièja, el Berguedà, el Conflent i el Capcir, són l'espai que més en freqüenta. També s'ha mogut pels Picos de Europa, el sistema Ibèric, Gredos, els Alps i l'Atles. És soci del Grup Excursionista de Cerdanya (GREC) i des del 1999 és també regidor de Cultura i Turisme al seu poble. Com a tècnic en normalització lingüística, treballa al Servei Comarcal de Català de la Cerdanya, una de les delegacions del Consorci per a la Normalització Lingüística. És professor de primària, de català per a adults i corrector de textos. Escriu articles en revistes com Vèrtex i El Mundo de los Pirineos i ha publicat una vintena de llibres, tant de literatura --poesia, novel·la i narració curta-- com guies d'excursions. Ha col·laborat en alguns mapes d'Alpina, així com en l'actual Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar