LES 50 MILLORS EXCURSIONS AMB RAQUETES DE NEU

Autor: Figuera i Abadal, Manel

Sección: DEPORTES - DEPORTES GRAL

LES 50 MILLORS EXCURSIONS AMB RAQUETES DE NEU

LES 50 MILLORS EXCURSIONS AMB RAQUETES DE NEU

19,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/11/2012
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquesta guia recull 50 itineraris per fer amb raquetes de neu que van des del Canigó fins al Montardo, des del Vallespir fins a la Vall d'Aran, dins del Pirineu català i passant pel coprincipat d'Andorra. Els objectius són dur a terme excursions en què en plena temporada hivernal amb neu estable i amb una cota baixa sigui possible fixar-se …

Aquesta guia recull 50 itineraris per fer amb raquetes de neu que van des del Canigó fins al Montardo, des del Vallespir fins a la Vall d'Aran, dins del Pirineu català i passant pel coprincipat d'Andorra. Els objectius són dur a terme excursions en què en plena temporada hivernal amb neu estable i amb una cota baixa sigui possible fixar-se ja les raquetes a l'inici del recorregut, s'hi vagi al llarg de tot l'itinerari o en un percentatge força elevat. També que aquests itineraris recorrin paratges d'alta muntanya i de muntanya mitjana pirinencs i prepirinencs que es puguin dividir en dos dies --o tres-- aprofitant els refugis oberts a l'hivern. I, finalment, i el més important, descobrir serres i massissos que no siguin gaire coneguts pels excursionistes o que, si ho són, surtin de les rutes més freqüentades; obrir noves portes i donar a conèixer altres indrets pirinencs.
Leer más

Más libros de Figuera i Abadal, Manel

Más información del libro

LES 50 MILLORS EXCURSIONS AMB RAQUETES DE NEU

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-025-7
EAN:
9788490340257
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
DEPORTES
Sub-Sección:
DEPORTES GRAL
Manel Figuera i Abadal va néixer a Barcelona el 1957 i des del 1982 viu a Bellver de Cerdanya. Coneix el Pirineu, però també s'ha mogut pels Picos de Europa i la Serralada Cantàbrica, els Alps, el Sistema Ibèric, Gredos, l'Atles del Marroc, Snowdonia (País de Gal·les), Còrsega i les muntanyes valencianes, entre altres indrets. És membre de la junta directiva de l'associació Llibre del Pirineu i soci del Grup de Recerca de Cerdanya, de l'Institut d'Estudis Ceretans i de la Unió Excursionista Urgellenca. Treballa al Consorci per a la Normalització Lingüística com a tècnic responsable del Servei Comarcal de Català de la Cerdanya. És professor de primària, de català per a adults i corrector de textos. Escriu en revistes com Cadí-Pedraforca, El Mundo de los Pirineos o El Picot Negre. Ha publicat una trentena de llibres, tant de literatura com guies d'excursions, i ha rebut premis literaris. Ha col·laborat en alguns mapes d'Alpina i ha participat en programes televisius com Temps d'Aventura o Caçadors de Paraules.

Otros libros en DEPORTES

También te pueden interesar