LA CUINA DELS LLEGUMS

Autor: FUNDACIÓN ALICIA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA CUINA DELS LLEGUMS

LA CUINA DELS LLEGUMS

30,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/01/2025
Colección:
GASTRO
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant dàcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer a elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el …

Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant dàcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer a elBulli va ser de llegums?

Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Per això avui dia es consideren el superaliment del futur no només són un dels productes més complets i amb més nutrients sinó que el seu cultiu està compromès amb la sostenibilitat del planeta.

Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i tenamoraran!

Leer más

Más libros de FUNDACIÓN ALICIA

Todos los libros de FUNDACIÓN ALICIA

Más información del libro

LA CUINA DELS LLEGUMS

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-08-29535-8
EAN:
9788408295358
Nº páginas:
352
Colección:
GASTRO
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
19 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar