El món de Sofia (novel·la gràfica). vol 2

Autor: Gaarder, Jostein

Sección: CÓMICS E ILUSTRADOS - Cómics Adultos

El món de Sofia (novel·la gràfica). vol 2

El món de Sofia (novel·la gràfica). vol 2

24,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
EMPURIES
Publicación:
01/10/2023
Colección:
LLIBRES SINGULARS
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

La novel·la filosòfica de culte El món de Sofia, ara convertida en una espectacular novel·la gràfica. Segon i últim volum.«Qui ets?». Un dia, la Sofia Amundsen, de 15 anys, rep una carta amb només aquesta pregunta. Després en rep una altra que diu: «Don ve el món?». De pregunta en pregunta i de sorpresa en sorpresa, la Sofia entra en …

La novel·la filosòfica de culte El món de Sofia, ara convertida en una espectacular novel·la gràfica. Segon i últim volum.

«Qui ets?». Un dia, la Sofia Amundsen, de 15 anys, rep una carta amb només aquesta pregunta. Després en rep una altra que diu: «Don ve el món?». De pregunta en pregunta i de sorpresa en sorpresa, la Sofia entra en una aventura en què descobrirà les principals figures de la filosofia occidental i, sobretot, es descobrirà a ella mateixa. Però El món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és també una novel·la originalíssima, amb un desenllaç imprevisible, que sha convertit en un clàssic per a tots els públics i que ara Zabus i Nicoby reinventen com a novel·la gràfica.

En aquest segon volum, la Sofia continua la seva exploració de les grans filosofies occidentals (Descartes, Spinoza, Locke, Hegel, Marx, Darwin, Freud, etc.) que li permetran assumir qui és i, sobretot, descobrir on radica la seva llibertat.

Leer más

Más libros de Gaarder, Jostein

Todos los libros de Gaarder, Jostein

Más información del libro

El món de Sofia (novel·la gràfica). vol 2

Editorial:
EMPURIES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-19729-07-1
EAN:
9788419729071
Nº páginas:
264
Colección:
LLIBRES SINGULARS
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
19 mm
Sección:
CÓMICS E ILUSTRADOS
Sub-Sección:
Cómics Adultos
Jostein Gaarder (Oslo, 1952) va estudiar Filologia, Història de les idees i Història de la religió a la universitat dOslo, va ser professor de Filosofia i Història de les idees durant onze anys i és un dels escriptors més destacats del seu país. Entre les seves obres cal destacar El misteri del solitari, Lenigma del mirall, Vita brevis, El palau de les granotes o La noia de les taronges, però va ser amb El món de Sofia que va assolir lèxit internacional, amb més de 50 milions dexemplars venuts i traduït a cinquanta-tres llengües.

Otros libros en CÓMICS E ILUSTRADOS

También te pueden interesar