PA AMB TOMAQUET
LES RECEPTES MÉS SENZILLES I SABOROSES DE LA MEDITERRÀNIA
Autor: JAUME FABREGA
Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional
PA AMB TOMAQUET
13,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- COSSETANIA
- Publicación:
- 01/05/2002
- Colección:
- EL CULLEROT
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Aquest és el llibre del pa amb tomà quet, aquest menjar tan característic dels Paìsos Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i à pats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fà cils de fer âfins i tot per als nens, els joves i els estudiantsâ, que tenen com a …
Más libros de JAUME FABREGA
-
NO DISPONIBLE
La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers
FABREGA, JAUME16,00€ IVA INCLUIDO
-
NO DISPONIBLE
La cuina dels Pastors. Entre la plana i la muntanya
Fàbrega, Jaume18,00€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
PA AMB TOMAQUET
- Editorial:
- COSSETANIA
- Fecha Publicación:
- 01/05/2002
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-95684-78-3
- EAN:
9788495684783
- Nº páginas:
- 0
- Colección:
- EL CULLEROT
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 235 mm
- Ancho:
- 165 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocina Regional
JAUME FABREGA
Historiador, crític d'art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB. Col·labora a El Temps, Serra d'Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d'Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d'Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d'Assaig Andorra, finalista del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, Premi d'Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d'aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús). Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PARA TODOS
ARGUIÑANO, KARLOS25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE ANNA RECETAS FACILES LA
TERES, ANNA22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
NO TE CORTES ¡DEVORA! MASTERCHEF JUNIOR
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA CON COQUI
@COCINACONCOQUI24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PAELLAS Y ARROCES
Susaeta, Equipo5,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
CURSO DE COCINA: RECETAS ASIATICAS
SOUKSISAVANH, ORATHAY18,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
1080 RECETAS DE COCINA
ORTEGA, SIMONE16,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
NUEVA YORK. LAS RECETAS ICONICAS
NEWMAN, YASMIN27,96€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO