Caminant per racons del Moianès

15 ITINERARIS

Autor: Jaumot i Bisbal, Miquel

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

Caminant per racons del Moianès

Caminant per racons del Moianès

13,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/06/2016
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Caminant per racons del Moianès t'ofereix un recull de 15 itineraris que et permetran conèixer els racons més bells de la comarca del Moianès, tots amb personalitat pròpia. Afegeix diverses pinzellades sobre geologia, vegetació, història, art i arqueologia industrial de la zona, perquè t'aproximis de primera mà als molins fariners, a les poues de gel, al rentador de llana o …

Caminant per racons del Moianès t'ofereix un recull de 15 itineraris que et permetran conèixer els racons més bells de la comarca del Moianès, tots amb personalitat pròpia. Afegeix diverses pinzellades sobre geologia, vegetació, història, art i arqueologia industrial de la zona, perquè t'aproximis de primera mà als molins fariners, a les poues de gel, al rentador de llana o a la colònia tèxtil que s'hi poden trobar. És, en definitiva, una mostra de la riquesa i de la diversitat de possibilitats de descoberta que ofereix el gran altiplà del Moianès. Dalt dels seus turons, podràs albirar les muntanyes del nord de Catalunya des del Pirineu fins a Collserola, i tota una colla de rieres que desguassen les seves aigues al Llobregat, el Ter i el Besòs. Aquesta publicació ha estat impulsada per la Fundació Pere Tarrés, propietària de la casa de colònies de la Ruca, des d'on totes les excursions del llibre són assequibles.
Leer más

Más información del libro

Caminant per racons del Moianès

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-478-1
EAN:
9788490344781
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Miquel Jaumot i Bisbal (Barcelona, 1950). Geògraf, ha estat professor de secundària i del Departament de Natura de l'Escola de l'Esplai de la Fundació Pere Tarrés. Ha buscat, descrit, mesurat i pintat senders de gran recorregut com a membre del Comitè Català de Senders i com a vicepresident de Senders de Catalunya. Va coordinar el llibre Excursiones por la Península Ibérica, Baleares y Canarias. Amb en Lluís Arrondo van redactar La Ruca, una aproximació al Moianès. També ha publicat Serralada de Marina. La Conreria. Guia del parc; La vall de Lillet (del Riutort al Junyent), i 100 itineraris al voltant de cases de colònies. Ha col·laborat en les revistes Estris, Pirineos, Descobrir i Vèrtex. Enamorat del Moianès, li agrada conèixer racons i viaranys poc frequentats, observar el paisatge o estudiar-ne l'evolució.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar