QUI S HA ENDUT EL MEU FORMATGE. PER A NENS

Autor: JOHNSON, SPENCER

Sección: PEDAGOGÍA - PEDAGOGÍA GRAL

QUI S HA ENDUT EL MEU FORMATGE. PER A NENS

QUI S HA ENDUT EL MEU FORMATGE. PER A NENS

16,25€ IVA INCLUIDO

Editorial:
URANO
Publicación:
17/11/2003
Colección:
ENTRAMAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

QUI S'HA ENDUT EL MEU FORMATGE?Això els agradaria saber als nostres quatre amiguets: l'Ensum, l'Esmuny, en Hem i en Haw. Viuen en un laberint molt gran i, cada matí, en recorren els passadissos per trobar allò que els fa feliços: el formatge! Quan el troben, els sembla que en tindran per sempre fins que, un bon dia, descobreixen que ha …

QUI S'HA ENDUT EL MEU FORMATGE?Això els agradaria saber als nostres quatre amiguets: l'Ensum, l'Esmuny, en Hem i en Haw. Viuen en un laberint molt gran i, cada matí, en recorren els passadissos per trobar allò que els fa feliços: el formatge!

Quan el troben, els sembla que en tindran per sempre fins que, un bon dia, descobreixen que ha desaparegut i, aleshores, tot canvia.

Qui s'ha endut el formatge? Elrecuperaran? O hauran de recórrer els nostres amiguets camins desconeguts i racons inexplorats per trobar-lo?

Ara, els joves lectors ja poden gaudir d'una sorprenent història que ha ensenyat a milions d'adults com afrontar els canvis en les seves vides. Qui s'ha endut el meu formatge? per a nens ajudarà els més menuts, ja des de ben petits, a entendre que el canvi no és dolent i que ens pot oferir noves oportunitats. Amb il·lustracions a tot color, ara serà més divertit que mai moure's quan es mou el formatge!

Leer más

Más libros de JOHNSON, SPENCER

Más información del libro

QUI S HA ENDUT EL MEU FORMATGE. PER A NENS

Editorial:
URANO
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-7953-556-8
EAN:
9788479535568
Nº páginas:
0
Colección:
ENTRAMAT
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
PEDAGOGÍA
Sub-Sección:
PEDAGOGÍA GRAL

Otros libros en PEDAGOGÍA

También te pueden interesar