LLET AMB GALETES

Autor: LLORCA, JUAN

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina para Niños

LLET AMB GALETES

LLET AMB GALETES

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
04/03/2021
Colección:
Divulgació
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina de sempre amb els aliments d'ara. Els autors de Sense dents i a mossegades conviden els avis a la seva revolució de l'alimentació saludable. Els autors del best seller Sense dents i a mossegades tornen a ajuntar-se per mostrar-nos un nou enfocament en nutrició infantil i familiar. Llet amb galetes ofereix una sèrie de consells nutricionals que contribuiran …

La cuina de sempre amb els aliments d'ara.

Els autors de Sense dents i a mossegades conviden els avis a la seva revolució de l'alimentació saludable.

Els autors del best seller Sense dents i a mossegades tornen a ajuntar-se per mostrar-nos un nou enfocament en nutrició infantil i familiar.

Llet amb galetes ofereix una sèrie de consells nutricionals que contribuiran a l'harmonia entre les diferents generacions de la família, així com informació nutricional per elaborar els nostres menús. El llibre inclou, a més, cinquanta receptes de menjars, sopars i berenars pensats amb aquest enfocament, una fusió de la tradició culinària dels nostres avis amb les necessitats nutritives dels més petits.

Leer más

Más libros de LLORCA, JUAN

Más información del libro

LLET AMB GALETES

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-18033-63-6
EAN:
9788418033636
Nº páginas:
144
Colección:
Divulgació
Lengua:
CATALAN
Alto:
212 mm
Ancho:
173 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina para Niños

JUAN LLORCA és un xef amb més de vint anys d'experiència als fogons i un apassionat de la nutrició i l'alimentació infantil. Xef Km0, amb el segell Slow Food, és defensor d'una alimentació natural i de temporada, i és el responsable d'alimentació de l'escola Valencia Montessori School, a més de youtuber, divulgador, consultor, formador en menjadors escolars i creador, amb la Melisa Gómez, de la iniciativa #PorUnaEscuelaBienNutrida.

Col·labora amb l'Associació Espanyola contra el Càncer i és ambaixador de Proyecto Juntos, una associació que lluita contra el càncer infantil.

L'any 2016 va ser guardonat amb el premi Mejor Cocinero Bloguero de Canal Cocina, i és impulsor de Roots, la primera cuina cent per cent natural i lliure d'aliments processats en una escola a Espanya.

MELISA GÓMEZ és dietista-nutricionista, especialista en nutrició clínica en pediatria i assessora de la lactància. Des de fa deu anys es dedica al tractament dietètic nutricional, tant de nens sans com de nens amb sobrepès o obesitat, al·lèrgies i intoleràncies, diabetis o altres condicions.

Forma part del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), la Sociedad Latinoamericana de Nutrición (SLAN), Dietética sin Patrocinadores (DSP) i Mamás en Acción.

L'any 2015 va crear Nutrikids, un projecte mitjançant el qual fa formació, divulgació de continguts i assessoria, i dona suport a famílies i a diversos col·lectius per millorar la nutrició dels més petits.

Forma part de l'equip del Centre de Nutrició Aleris i ha creat, amb Juan Llorca, la iniciativa #PorUnaEscuelaBienNutrida.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar