Els 50 millors barrancs pel Massís del Port

Autor: Martínez Piñol, Carlos

Sección: MONTAÑA - Guías Deporte Aventura y Escalada

Els 50 millors barrancs pel Massís del Port

Els 50 millors barrancs pel Massís del Port

13,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/03/2009
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre ofereix una recopilació dels barrancs més interessants del fantàstic Massís del Port. Són més de 150 els barrancs explorats, però n'he seleccionat 50, ja que cadascun té una petita o gran història per explicar. Trobareu també apunts sobre tècnica, així com informació i consells per moure-us per la zona. Que el gaudiu i els temporals de llevant us …

Aquest llibre ofereix una recopilació dels barrancs més interessants del fantàstic Massís del Port. Són més de 150 els barrancs explorats, però n'he seleccionat 50, ja que cadascun té una petita o gran història per explicar. Trobareu també apunts sobre tècnica, així com informació i consells per moure-us per la zona. Que el gaudiu i els temporals de llevant us acompanyin.
Leer más

Más información del libro

Els 50 millors barrancs pel Massís del Port

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9791-398-0
EAN:
9788497913980
Nº páginas:
168
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías Deporte Aventura y Escalada
Carles Martínez és l'actual president de l'Espeleo Club Tortosa (ECT). Ha format part com a monitor i instructor durant 20 anys de l'equip docent de la Federació Catalana d'Espeleologia. Juntament amb bons compays i amics, va crear el Departament de Canyons i Engorjats de l'Escola Catalana d'Espeleologia, del qual va ser director del primer curs de perfeccionament. Gran amant de la natura i l'esport de muntanya, és un entusiasta defensor d'aquestes activitats. En l'edició Gorg 08 li fou entregada la menció especial al veterà nacional.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar