UEP! LES MEVES AVENTURES AL CAMP

Autor: MONTORO, MIQUEL

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

UEP! LES MEVES AVENTURES AL CAMP

UEP! LES MEVES AVENTURES AL CAMP

14,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SHAKA
Publicación:
07/04/2021
Colección:
SHAKA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest no és un llibre qualsevol. És un manual dinstruccions per saber de quin planeta ha arribat Miquel Montoro... o sigui, jo mateix! Si voleu conèixer don vinc, qui soc i cap a on van les meves aventures, aquest és el lloc. Aquí vos contaré les millors històries: algunes del dia a dia al meu estimat camp mallorquí, daltres entre …

Aquest no és un llibre qualsevol. És un manual dinstruccions per saber de quin planeta ha arribat Miquel Montoro... o sigui, jo mateix! Si voleu conèixer don vinc, qui soc i cap a on van les meves aventures, aquest és el lloc. Aquí vos contaré les millors històries: algunes del dia a dia al meu estimat camp mallorquí, daltres entre càmeres i platós, i un bon grapat dhistòries extraordinàries on la imaginació es desborda. Si macompanyau, descobrireu animals increïbles, amics invencibles, capítols personals i una invitació a tastar plats daquells fets per llepar-sen els dits... Crec que ja sento loloreta de les pilotes! Mmm, que en són de bones!

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Leer más

Más libros de MONTORO, MIQUEL

Más información del libro

UEP! LES MEVES AVENTURES AL CAMP

Editorial:
SHAKA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-18456-04-6
EAN:
9788418456046
Nº páginas:
224
Colección:
SHAKA
Lengua:
CATALAN
Alto:
200 mm
Ancho:
137 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Miquel Montoro Fons (Sant Llorenç des Cardassar, 7 de febrer de 2006) és un youtuber i instagramer mallorquí, també col·laborador del programa Uep! Com anam? d'IB3 Televisió. Principalment es dedica a la divulgació de coneixements relacionats amb el món rural que grava en una petita finca a Sant Llorenç des Cardassar. Tan sols sis mesos després de crear el seu canal a Youtube, Miquel Montoro es va fer conegut gràcies al vídeo viral «Ses teronjes», que actualment acumula més de dos milions sis-centes mil visualitzacions. A finals del 2019 Miquel Montoro va tornar a esdevenir viral a causa d'un vídeo d'Instagram -que fins al moment no havia tingut cap repercussió- on pronuncia la frase «Hòstia, pilotes! Que en són de bones. M'encanten!». Aquest cop el vídeo viral es va estendre més enllà dels Països Catalans gràcies en gran part a la promoció que en van fer famosos youtubers amb un públic castellanoparlant com The Grefg i ElRubius. Això va provocar que a principis del 2020 fos convidat a diversos programes televisius i de ràdio d'Espanya.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar