EL JARDI OBLIDAT

Autor: MORTON, KATE

Sección: NARRATIVA - Novela Histórica

EL JARDI OBLIDAT

EL JARDI OBLIDAT

11,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
DEBUTXACA
Publicación:
05/10/2018
Colección:
RDV-BUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En vigílies de la Primera Guerra Mundial, una nena és abandonada en un vaixell amb destinació a Austràlia. Una misteriosa dona, anomenada l'Autora, ha promès cuidar d'ella, però l'Autora desapareix sense deixar cap rastre. Un terrible secret surt a la llum... La nit que fa vint-i-un anys, la Nell O'Connor descobreix que és adoptada, fet que li canviarà la vida …

En vigílies de la Primera Guerra Mundial, una nena és abandonada en un vaixell amb destinació a Austràlia. Una misteriosa dona, anomenada l'Autora, ha promès cuidar d'ella, però l'Autora desapareix sense deixar cap rastre.

Un terrible secret surt a la llum...

La nit que fa vint-i-un anys, la Nell O'Connor descobreix que és adoptada, fet que li canviarà la vida per sempre. Dècades més tard, s'embarca en la recerca de la veritat sobre seus avantpassats, i arriba a la ventosa costa de Cornualles.

Una misteriosa herència que arriba al segle XXI

Quan la Nell mor, la seva neta Cassandra rep una inesperada herència: una cabanya a les terres de Cornualles amb un jardí conegut per la gent dels voltants pels secrets que amaga. Aquí és on la Cassandra descobrirà finalment la veritat sobre la seva família i resoldrà el misteri, que es remunta un segle, d'una nena desapareguda.

Amb un virtuosisme propi dels grans mestres, Kate Morton orquestra en aquesta novel·la una bella història a tres veus, en tres moments diferents, per desembocar en un tot perfecte, impecable, on les peces encaixen i adquireixen sentit.

Hereva de l'extraordinària tradició de la literatura anglosaxona, El jardí oblidat posa en mans del lector una obra amb reminiscències de tots els gèneres: des de la gran novel·la victoriana als contes de fades i els relats de suspens i misteri.

Una novel·la intensament commovedora que ens retorna el plaer per la lectura que ens van fer sentir els grans clàssics.

Leer más

Más libros de MORTON, KATE

Todos los libros de MORTON, KATE

Más información del libro

EL JARDI OBLIDAT

Editorial:
DEBUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-17444-09-9
EAN:
9788417444099
Nº páginas:
560
Colección:
RDV-BUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
126 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela Histórica

KATE MORTON creció en las montañas del noreste de Australia, en Queensland, y en la actualidad reparte su tiempo entre Londres y su granja australiana. Es licenciada en arte dramático y literatura inglesa y es especialista en literatura eduardiana del siglo XIX. Kate Morton ha vendido más de 11.000.000 de ejemplares y ha sido traducida a 34 idiomas y publicada en 42 países. La casa de Riverton, El jardín olvidado, Las horas distantes, El cumpleaños secreto y El último adiós se han convertido en número uno de ventas en todo el mundo.

Puedes encontrar más información sobre la autora en www.katemorton.com o en sus perfiles oficiales en redes.

KateMortonAuthor

katemortonspanish

@KateMorton

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar