ORIENTACIÓ EN EL MEDI NATURAL

MANUAL PRÀCTIC

Autor: MUNÉ COBACHO, TONI

Sección: MONTAÑA - Cartografía de Montaña

ORIENTACIÓ EN EL MEDI NATURAL

ORIENTACIÓ EN EL MEDI NATURAL

13,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TIRANT LO BLANCH
Publicación:
10/11/2021
Colección:
MANUALS DE MUNTANYA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

AMB EXPLICACIONS IMPRESCINDIBLES, PER APENDRE, PER EXEMPLE, COM S'HAN DE LLEGIR ELS MAPES O COM FER SERVIR LA BRÚIXOLA Els humans utilitzem l'orientació constantment i ens és imprescindible per accedir a la natura amb seguretat. Per tant, la seva coneixença és un pilar formatiu fonamental, encara que moltes vegades sigui l'assignatura pendent, ja que es dona per sabuda i no es treballa amb deteniment. L'objectiu d'aquest …

AMB EXPLICACIONS IMPRESCINDIBLES, PER APENDRE, PER EXEMPLE, COM S'HAN DE LLEGIR ELS MAPES O COM FER SERVIR LA BRÚIXOLA Els humans utilitzem l'orientació constantment i ens és imprescindible per accedir a la natura amb seguretat. Per tant, la seva coneixença és un pilar formatiu fonamental, encara que moltes vegades sigui l'assignatura pendent, ja que es dona per sabuda i no es treballa amb deteniment. L'objectiu d'aquest manual és proporcionar les nocions bàsiques sobre l'orientació en el medi natural. S'hi exposen els fonaments sòlids per navegar per la natura amb seguretat i confiança. Per tant, s'hi expliquen conceptes i tècniques i s'hi ofereixen recursos que permetin practicar i millorar la capacitat d'orientació. Cal que aprenguem a percebre tota la informació i a decidir la millor jugada, com en una partida d'escacs, ja que, a partir d'ara, el nostre lema serà: pensar i caminar en la bona direcció i, i després córrer, si ens ve de gust. Les tècniques d'orientació d'aquest manual se centren en el mapa i la brúixola, és a dir, en l'orientació clàssica, tot i que també s'hi esmenten altres instruments d'ajuda i s'hi fa un breu repàs de les noves tecnologies. * Les tècniques d'orientació se centren en el mapa i la brúixola, és a dir, en l'orientació clàssica, tot i que, també s'hi citen altres instruments d'ajuda i es fa un breu repàs de les noves tecnologies. * Toni Muné ha competit en la modalitat de peu per tot Catalunya, l'Estat espanyol i Europa.
Leer más

Más información del libro

ORIENTACIÓ EN EL MEDI NATURAL

Editorial:
TIRANT LO BLANCH
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-13-56089-2
EAN:
9788413560892
Nº páginas:
0
Colección:
MANUALS DE MUNTANYA
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
124 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Cartografía de Montaña
(Banyoles, 1976) s'inicia en el món de l'orientació als 20 anys quan descobreix les curses d'orientació, a l'Inefc de Barcelona, mentre cursava la llicenciatura d'Educació Física. A partir d'aquest moment, només viu per a l'orientació. Ha competit en la modalitat O-peu per tot Catalunya, l'Estat espanyol i Europa. Pel que fa a l'àmbit formatiu, és tècnic de nivell 1 de curses d'orientaci. i tècnic esportiu de muntanya mitjana. El 2003 va ingressar al Centre Excursionista de Catalunya per a la formació específica d'orientació. També ha realitzat cursos de formació de curses d'orientació per a professors i futurs orientadors. Actualment és professor als cicles d'esports de l'Institut Illa de Rodes, de Roses. Apassionat dels viatges, els últims anys ha viatjat a l'Amèrica Central, i compagina les muntanyes més altes i el mar dels diversos països, ha fet Islàndia en bicicleta i ha recorregut les tres valls de l'Everest, al Nepal.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar