Cuina amb denominació d'origen

Receptes amb Arròs del Delta de l'Ebre, Avellana de Reus, Calçot de Valls, Clem

Autor: Nogué i Puigvert, Pep

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Cuina amb denominació d'origen

Cuina amb denominació d'origen

17,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/11/2014
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb …

En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l'Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.
Leer más

Más libros de Nogué i Puigvert, Pep

  • TASTETS

    NO DISPONIBLE

    TASTETS

    9,95€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Cuina amb denominació d'origen

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-279-4
EAN:
9788490342794
Nº páginas:
232
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Amb Cuina amb denominació d'origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d'altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació atributs que desprèn en Pep Nogué, l'autor.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar